Om évíer

évíer sælger vaske til den kvalitetsbevidste kunde og tilbyder dem til fornuftige priser. Vi er en dansk virksomhed, som tilbyder det bedste indenfor vaske og tilbehør til vaske i hele Skandinavien.

 

évíer stålvaske

évíers stålvaske er lavet af kraftig AISI 304 18/10 1.0-1.2 mm massiv stål, som er satinbørstet. Alle vaske er hjørnesvejset.
Da stålvaskene er svejset i stedet for at blive presset ud i en form, kan vi garantere gennemgående ens tykkelse på stålet, og det er din garanti for, at det er en stålvask i allerhøjeste kvalitet. Det gør også, at vi kan garantere lang levetid og en finish, som er uovertruffen.
Alle vores stålvaske kommer med Mini-Kant, så de kan bruges til planlimning, underlimning, underfræsning og ikke mindst nedfældning, hvor du kun vil have en minimal overgang fra bordplade til vask.


AntishockPlus

antishock2.jpgAlle vores stålvaske er udstyret med AntishockPlus™. Hvor man ofte kun ser gummi forstærkning på undersiden af vasken, har vi valgt at udvide gummiforstærkning til alle sider af vasken. Det gør, at vasken ikke "slår sig" når der hældes varmt eller meget koldt vand i vasken. Det gør også, at når man banker på stålet, vil den ikke lyde hul, men massiv og hård.
I tillæg er hele undersiden belagt med en gummimembran, som gør, at vasken ikke dugger og skaber kondens i dit vaskeskab.

 

5 års garanti

Som den eneste vaskleverandør yder vi 5 års garanti på alle vores vaske. Det gør vi fordi vi leverer et højkvalitets produkt, som vi tør stå inde for.

Garantien omfatter dog ikke almindelig slitage og installationsfejl.

Oplever du en fejl på en af vores produkter beder vi dig skrive til service@evier.dk, og du vil efterfølgende blive kontaktet af en af vores medarbejdere.

 

évíer granitvaske

Vores granitvaske består af 80% granitkvarts kombineret med akryl, naturlige mineraler og harpiks. Materialet giver køkkenvasken en elegant stenkarakter og er varmeresistent op til 250 grader.

Vaskene er ekstremt ridseresistente og tåler stor belastning. Vaskene kommer i 6 forskellige farver, som bør dække ethvert ønske.

Alle granitvaske kommer med Easy-Slip-Surface som gør, at de er meget nemme at vedligeholde og rengøre.

 

Vi håber, at vi med en évíer vask kan opfylde dine køkkendrømme, og vi glæder os til at levere din nye vask!